Ante Kotromanović komentirao Medvedov odlazak u Grubore

Izvor: N1

Screenshot: N1

Bivši ministar obrane u SDP-ovoj vladi Ante Kotromanović bio je gost Dnevnika na N1 televiziji.

Upitan za komentar Miloševićeve odluke da ode u Knin i Medvedove da ode u Grubore, Kotromanović je rekao kako je sve to skupa zanimljivo.

“Stvarno je politika licemjerna i prevrtljiva. Da je bilo tko iz lijeve vlade na vlasti, današnja ekipa iz HDZ-a bi ih žestoko napala zbog toga što idu u Grubore. Treba pozdraviti ovaj potez. Drago mi je što ministar branitelja shvatio što je budućnost. Odlazak Tome Medveda u Grubore i dolazak Miloševića u Knin je odličan čin“, ističe Kotromanović.

Kaže kako je potrebno gledati na budućnost.

“Slušao sam ono što su mi moji roditelji govorili kad su bježali s jednom vrećicom. Meni je žao što ljudi ne shvaćaju da smo mi morali osloboditi svoj prostor jer je on bio okupiran. Treba to gledati ne samo s navijačke strane i treba sagledati što se zbilja dogodilo tada”, rekao je Kotromanović.

O Milanovićevoj odluci da odlikuje nekoliko osoba, između ostalog i njega, kaže kako smatra da je to ispravno i korektno.

Bild.baKomentari

Next Post

SDA o potezu Zorana Milanovića: Odlikovanje će dodatno opteretiti odnose između BiH i Hrvatske

Sub kol 1 , 2020
Uručivanje priznanja i odlikovanja Zlatanu Miji Jeliću predstavlja anticivilizacijski čin vlasti Hrvatske, koji je u suprotnosti s europskim vrijednostima, smatra Stranka demokratske akcije.