Boysi na Maksimiru prosvjeduju protiv Mamića

Izvor: 24 sata

Nakon sporazumnog raskida ugovora s Igorom Jovićevićem, Dinamo je na mjesto trenera postavio Zorana Mamića. Nisu zadovoljni time Bad Blue Boysi koji prosvjeduju ispred Maksimira.

Najvjerniji navijači Dinama nisu zadovoljni raspletom situacije u voljenom im klubu. Bad Blue Boysi, njih 300-injak, skupili su se pred Maksimirom i zasad mirno iskazuju nezadovoljstvo postavljanjem nepravomoćno osuđenog za krađu novaca iz Dinama Zorana Mamića na mjesto trenera momčadi.

Kako se neslužbeno saznaje, policija planira ograničiti promet na dijelu ulice Donje Svetice, a zasad sve prolazi mirno. Policija drži liniju ispred Maksimira, dok navijači stoje na parkingu. Pripadnici interventne policije ‘zatvorili’ su ulaz na stadion dok su navijači još uvijek na distanci.

Nakon dvadesetak minuta mirnog prosvjeda sedam predstavnika navijačke skupine ušlo je na pregovore u prostorije stadiona, dok ostali još uvijek stoje ispred stadiona i sve prolazi bez ikakvih problema.

Bild.baKomentari

Next Post

Novi prosvjed u Beogradu: Građani ponovo izašli na ulice

Sri srp 8 , 2020
Traži se hitno puštanje uhićenih građana i informaciju o stanju ozlijeđenih, kao i objektivo izveštavanje Radio-televizije Srbije o prosvjedima pobunjenih građana. U prolazu između zgrade Rektorata i Filozofskog fakulteta u Beogradu nešto poslije 18 sati počeo je prosvjed u organizaciji Saveza za Srbiju, zbog najave oštrijih mjera na krizu koronavirusa, […]