Alec Baldwin oglasio se nakon tragedije: Ne postoje riječi kojima bih izrazio šok i tugu…

Ispalivši metak iz rekvizita, glumac Alec Baldwin (68) je na filmskom setu u Novom Meksiku u četvrtak ubio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu.

Glumac Alec Baldwin izrazio je šok i tugu nakon što je upucao direktoricu fotografije Halynu Hutchins iz pištolja rekvizita na filmskom setu u Novom Meksiku. Na Twitteru je objavio da je u kontaktu s njezinim suprugom i policijom.

“Ne postoje riječi kojima bih izrazio šok i tugu zbog tragične nesreće koja je odnijela život Halyna Hutchins, supruge, majke i naše duboko cijenjene kolegice. U potpunosti surađujem s policijom u rješavanju slučaja i saznanja na koji način se ova tragedija dogodila i u kontaktu sam s njenim suprugom, pružajući svoju podršku njemu i njegovoj obitelji. Srce mi je slomljeno zbog njenog supruga, njihovog sina i svih koji su poznavali i voljeli Halinu”, napisao je Baldwin.

NESREĆA NA SNIMANJU VESTERNA

Ispalivši metak iz rekvizita, glumac Alec Baldwin (68) je na filmskom setu u Novom Meksiku u četvrtak ubio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu, priopćila je policija.

Incident se dogodio na snimanju filma Rust, stoji u priopćenju ureda šerifa okruga Santa Fe.


“Ured šerifa potvrđuje da su dvije osobe nastrijeljene na snimanju filma Rust. Direktorica fotografije Halyna Hutchins (42) i redatelj Joel Souza (48) nastrijeljeni su kad je metak iz rekvizita ispalio producent i glumac Alec Baldwin (68)”, stoji u priopćenju policije.

Hutchins je helikopterom prevezena u bolnicu Sveučilišta New Mexico, gdje je proglašena mrtvom, dok je Souzu hitna pomoć odvezla u regionalni medicinski centar Christus St. Vincent. Istraga je u tijeku.

Bild.ba

 

Previous articleBihać: Kip Majke Božje bacili na pod i polomili
Next articleNapustio nas je Anđelko Vuletić. Velik, kao mrav!
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments