Bivša Playboyeva zečica i djevojka zvijezde Zakona braće pronađena mrtva

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Bivša Playboyeva zečica Ashley Mattingly preminula je u 33. godini života, a tužnu vijest na društvenim mrežama potvrdili su njezin brat Billy i sestra Chrissy.

-Budući da ne mogu pronaći riječi koje bi rekli, samo ću ovo staviti ovdje. Volim te i nedostajat ćeš mi svaki dan. Leti sestro, znam da si najljepši anđeo na nebu! Smrt donosi bol koju samo vrijeme može zacijeliti. Niti jedna riječ ne bi mogla olakšati ono što uistinu osjećamo, ali s Bogom je njezina radost vječno zapečaćena,a ja ću čuvati sjećanja na nju da ju ni smrt ne može ukrasti, napisala je Chrissy na svom Facebooku uz fotografije s Ashley.

Ashley, koja je titulu miss Playboya ponijela u ožujku 2011. godine, iza sebe je ostavila oproštajno pismo, a što je u njemu napisala znaju tek njezini najbliži budući da detalje o tragediji nisu htjeli javno iznositi.

Njezino tijelo pronađeno je tri dana nakon smrti, a da se nešto sumnjivo događa prvi je shvatio njezin prijatelj kojem se nije javljala na mobitel.

Ashley se godinama borila s alkoholizmom, a uz to prolazila je kroz pakao fizičkog zlostavljanja, potvrdila je njezina obitelj. Bivša Playboyeva zečica bila je u vezi s Laneom Garrisonom, zvijezdom serije Zakon braće, kojeg je 2012. godine nadzorna kamera snimila kako je zlostavlja.


Nakon što su snimke isplivale u javnost Garrison je kazao kako je to napravio jer mu je Ashley ukrala mobitel te je dva mjeseca proveo u zatvoru prije nego što je pušten na uvjetnu, piše Daily Mail.

On se o njezinoj smrti za sada nije oglasio.

Bild.ba

Previous articleU prostoru Županijske bolnice u Livnu osposobit će se izolatorij
Next articleKonjic ima novi klaster, Rama ne provodi karantenu