BMW-om projurio kroz crveno i zabio se u kombi sa šest putnika. Automobil se zapalio, a vozač je umro

U kombi vozilu nalazilo se šest državljana R. Makedonije kojima je liječnička pomoć pružena u KBC-u Zagreb i KB-u Dubrava.

Foto: Google Street View

Policija je objavila detalje teške prometne nesreće koja se rano jutros dogodila u Zagrebu.

Policija navodi kako je danas oko 2.30 u Sesvetama, za sada nepoznati vozač upravljao automobilom marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se Slavonskom avenijom u smjeru zapada.

Na raskrižju Slavonske avenije skretao je u naselje Ivanja Reka u Ulicu Svetog Ivana dok je za taj smjer kretanja na semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo.

Tom prilikom iz smjera grada naišlo je kombi vozilo marke Mercedes makedonskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 25-godišnji državljanin Makedonije, a koji je zadržavao svoj smjer kretanja u smjeru istoka, za vrijeme dok mu je bilo upaljeno zeleno svjetlo na semaforu. Uslijed naleta, oba vozila su sletjela van kolnika, potom je došlo do zapaljenja BMW-a, a koji se požar proširio i na Mercedes, objavila je policija.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao za sada nepoznati vozač iz BMW-a, a tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. U kombi vozilu nalazilo se šest državljana R. Makedonije kojima je liječnička pomoć pružena u KBC-u Zagreb i KB-u Dubrava. Teško su ozlijeđeni 25-godišnji vozač te dvoje maloljetnika, a lakše 28-godišnjak, 25-godišnjak i maloljetnik, navodi policija.


Radi obavljanja očevida od 2.51 do 5.15 promet je bio zatvoren Slavonskom avenijom u smjeru istoka, na tom dijelu te se odvijao kroz naselje Ivanju Reku i okolna naselja. Na mjesto događaja izašla je dežurna zamjenica Općinskog državnog odvjetništva koja je obavila očevid.

 

SOURCEBild.ba
Previous articleU Ljubuškom poslano čak 16 zahtjeva za posvojenjima djece
Next articleAmerikanci otkrili što im smeta u Hrvatskoj: Hrana se baca, grozno je koliko se puši, zahodska mafija je strašna…
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments