Bosanac otvorio kafić u Njemačkoj, samo koji dan kasnije se zapucalo. Jedna osoba mrtva

Noć prije pucnjave ekipa je bila u spomenutom baru, koji je bio prepun, a tu večer pjevao je popularni lokalni pjevač Peca

Screenshot: YouTube

U nedjelju u kasnim noćnim satima, u novootvorenom caffe baru Black Diamond u njemačkom gradu Offenbachu, došlo je do pucnjave u kojoj je stradala jedna osoba.

Ovaj kafić prije desetak dana otvorio je Zoran Kostić iz Zvornika zajedno sa suprugom Šejlom. Zoran je poznat kao vlasnik nekadašnjeg veoma popularnog i posjećenog bara, a kasnije i diskoteke Sunse At Night koji su se također nalazili u Offenbachu. Otvorenje Black Diamonda bilo je spektakularno, a na otvorenju mu je pjevala popularna pjevačica Bojana Golubović.

Noć prije pucnjave ekipa je bila u spomenutom baru, koji je bio prepun, a tu večer pjevao je popularni lokalni pjevač Peca. Mnogobrojni posjetitelji bili su izuzetno veseli, kao i sam vlasnik.

Nakon sinoćnje pucnjave njemačka policija blokirala je sve susjedne ulice u potrazi za ubojicom, a aktivirana su i tri helikoptera. Prema policijskom izvještaju, tijekom pucnjave i ubojstva u caffe baru su bili ubojica i još dvije osobe.

Ubijen je muškarac (48), dok podataka o drugim dvjema još nema u javnosti, piše Avaz.


SOURCEBild.ba
Previous articleAmerička vojska priznala da ima još snimki NLO-a pa pojasnila zašto ih ne želi pokazati
Next articleIzetbegović: Ljudi daju sinovima moje ime kako bi imali svog Bakira, baš kao Alija
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments