Dan žalosti u Općini Grude 6. kolovoza, jedan od ranjenih još uvijek u životnoj opasnosti

U zločinu su ubijeni Mate Grizelj (34) i Velimir Bušić (60), a tim povodom načelnik općine Grude Ljubo Grizelj je 6. kolovoza proglasio Danom žalosti na području te općine.

Zdravstveno stanje muškarca Ž.G. (1949.), jednog od dvojice koji su u četvrtak ujutro ranjeni u pucnjavi u mjestu Gorica kod Gruda, je nepromijenjeno, odnosno još uvijek je u životnoj opasnosti, potvrđeno je Feni iz SKB-a Mostar.

Mediji su u četvrtak prenijeli da su njemu liječnici amputirali nogu.

Ž.G. (1949.) je hospitaliziran na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje. Zadobio je teške tjelesne ozljede koje su još uvijek opasne po život, naveli su iz SKB-a Mostar.

Druga muška osoba A.G.(1997.) zadobila je lakše tjelesne ozljede te je hospitaliziran na Klinici za kirurgiju.

Podsjećamo, u četvrtak ujutro oko 2 sata dvije osobe smrtno su stradale, a još dvije zadobile ozljede iz vatrenog oružja u pucnjavi koja se dogodila u mjestu Gorica kod Gruda.


U tom zločinu ubijeni su Mate Grizelj (34) i Velimir Bušić (60), a tim povodom načelnik općine Grude Ljubo Grizelj je 6. kolovoza proglasio Danom žalosti na području te općine, a taj isti dan bit će pokop ubijenih u pucnjavi.

Velimir Velo Bušić (63) i Mate Grizelj (35) bit će pokopani u u mjestu Gorica.

Posljednji ispraćaj Mate Grizelja bit će u 16.00 sati na mjesnom groblju Gorica Sovići, dok će ispraćaj Velimira Vele Bušića biti na groblju svetog Stjepana u Gorici u 18.30 sati.

Policijski službenici lišili su slobode osobu osumnjičenu za izvršenje ovog kaznenog djela koja je od ranije poznata policiji.

SOURCEFena
Previous articleUdario ih grom tijekom oluje, zadobili teške opekline
Next articleČestitao mu rođenje kćerke, pa prijetio da će mu zapaliti plac i ubiti članove obitelji
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments