Dočekao bivšu djevojku, koju je mjesecima maltretirao, ubio je hladnim oružjem pa skočio s mosta

Mladić je djevojku maltretirao već mjesecima nakon što je oko Božića s njim prekinula. Neprestano joj je slao poruke i htio se pomiriti, no ona nije htjela biti s njim.

Mjesto tragedije (Pixsell)

Policija uprava osječko-baranjska kratko je jutros priopćila kako su noćas nekoliko minuta iza ponoći dobili dojavu o pokušaju samoubojstva muške osobe (24 godine), a nakon dolaska na mjesto događaja u blizini su pronašli tijelo djevojke rođene 2002. godine.

Policija još nije izašla s priopćenjem iako je očevid završen.

Kako neslužbeno doznaje HRT, mladić je djevojku ubio hladnim oružjem u Parku Dore Pejačević dok se ona vraćala iz grada. Ubijena je samo 300-tinjak metara od svoje kuće.

Nakon što ju je ubio, otišao je prema obližnjem mostu ispod kojega se nalazi željeznička pruga. Na mostu je susreo poznanika koji je za HRT rekao da ga je pitao gdje je ona te da je bio sav krvav. Rekao je da je mrtva i skočio preko mosta, prepričava novinarka HRT-a izjavu svjedoka poznanika.

Kako su doznali, mladić je djevojku maltretirao već mjesecima nakon što je oko Božića s njim prekinula. Neprestano joj je slao poruke i htio se pomiriti, no ona nije htjela biti s njim.


Ubojica se nalazi u bolnici zbog ozljeda koje je zadobio nakon skoka s mosta. Pod nadzorom je policije.

SOURCEBild.ba
Previous articleDrama u Čapljini: Policija dvaput dolazila kod počinitelja Ante, drugi put nakon što je susjedu zapalio automobil. Između dva incidenta je odrijemao
Next articleAhmetović (Bundestag) bi odbacio legitimno predstavljanje i sankcionirao Dodika i Čovića
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments