Evo mjesta na kojem se dogodio navodni susret manekenke i muškarca koji je “isti kao Matej”

Manekenka je kontaktirala i nadležne organe, a njene tvrdnje ulile su nadu da je Matej živ i zdrav.

Potraga za nestalim Matejem Perišem i dalje traje. Nove informacije, češće dezinformacije, pojavljuju se svakodnevno, a posljednja u nizu je tvrdnja hrvatske manekenke Lidije A. koja živi u Münchenu, da je muškarca “istog kao Matej” vvidjela kako šeta u tom gradu.

Za nestalim Splićaninom traga se već 44 dana, a iako srpska policija danonoćno traga za njim, ni do kakvih konkretnih saznanja se nije došlo, a spekulacija i teorija o tome gdje je Matej, čini se, sve je više.

Situacija se dodatno zahuktala kada se internetom počela širiti objava hrvatske manekenke koja tvrdi da je u centru Münchena vidjela muškarca  koji u potpunosti odgovara opisu mladog Splićanina koji je ispred restorana Opatija podizao novac s bankomata, a zatim produžio do hotela Mandarin gdje se nalazi i policijska postaja.

Manekenka je kontaktirala i nadležne organe, a njene tvrdnje ulile su nadu da je Matej živ i zdrav.

– Nejasno je je li ona vidjela njega ili osobu koja neobično mnogo liči na njega, a malo je vjerojatno da se radi o Mateju. Ako jest, onda je to dobra vijest. Dakle, živ je i otklonili smo opasnost da je Matej stradao – kaže za Pink Ratomir Antonović iz Centra za sigurnost, istrage i obranu DBA.


O cijelom slučaju informirana je i njemačka policija, a potragu za Splićaninom otežava i činjenica da nije pronađen njegov telefon. Upravo telefon unio je dodatnu konfuziju, budući da je lociran dva sata nakon što je Matej posljednji put viđen. Postavlja se pitanje kako je to moguće, posebno ako se uzme u obzir da je bio u vodi.

– Ako je bio iPhone, onda je apsolutno moguće da je davao signal i nakon dva sata. Ovaj mobilni ima specijalnu proizvodnju koja podrazumijeva vodootpornost, i čak i u takvim okolnostima telefon može slati signal – kaže Antonović za TV Pink.

SOURCEBild.ba
Previous articleUpoznajte Mariju, najmlađu pilotkinju u povijesti bh. zrakoplovstva
Next article24-godišnjakinja ima 22 djece, kaže da ne namjerava stati
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments