Hodža – maneken tukao suprugu pred djecom, prethodno je izvrijeđao: “Kravo jedna, smeće, ti si maloumna”

Vrijeđao je, a potom i uporabio fizičku silu.

Mirza Delić (Foto: Facebook)

Efendija i maneken Mirza Delić iz Vinkovaca osuđen je i proglašen krivim za zlostavljanje supruge pred djecom. Delić je bio u braku s Amelom Delić s kojom ima dvije kćeri, Aminu i Ajnu. Pred djecom, u prostorijama Islamske zajednice u Vinkovcima, nasrnuo je na suprugu Amelu, piše portal crna-hronika.info.

“Općinski sud u Vinkovcima po sucu Dubravki Pažen donio je presudu zbog kršenja Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji 7.2.2022. godine u Vinkovcima. Kako piše u presudi, okrivljenik Mirza Delić, rođen 1989. godine u Vinkovcima, zaposlen, rastavljen, otac dvoje djece dužan je platiti kaznu od 1.500 kuna zbog nemilog događaja koji se desio 29.5.2020. godine u Vinkovcima gdje je u uredu Islamske zajednice, u nazočnosti djece Amine i Ajne, počinio nasilje u obitelji prema supruzi Ameli Delić, psihičko nasilje na način da joj se obratio pogrdnim riječima:

‘Kravo jedna, smeće jedno, govno jedno, ti si maloumna’, što je kod istih prouzročio povredu dostojanstva i uznemirenost, a potom je upotrebio fizičku silu, uslijed koje nije nastupila tjelesna ozljeda, na način da ju je rukama izgurao iz ureda”, piše taj portal.

SOURCEBild.ba
Previous article“Nikad nisam napravio kavu, to je ženin posao. Danas se muškarci hvale da dobro kuhaju, prije smo takve zvali papučarima…”
Next articleTrener TK Mostar uhićen zbog dječje pornografije
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments