Horor: Majka i sin poginuli u prometnoj jer su se dvojica utrkivali na motorima

-Svuda je bilo krvi, nije procijenio da će auto skrenuti. Kamion je držao svoju stranu, vozio normalno. Trkali su se motorima. Žao mi je djeteta. Hitna je brzo došla, dva vozila, ali da je došlo 50, ne vrijedi - kaže svjedok nesreće.

U stravičnoj prometnoj nesreći u selu Cerovac kod Šapca, poginuli su majka M.S. i njen sin V.S. (3), kao i vozač motocikla N. Z. Do nesreće je došlo kada se motociklist zabio u zadnji dio Fiata u kojem su majka i sinčić bili.

Kako svjedoci nesreće kažu, dvojica vozača su se trkali motorima, kada se motociklist N. Z. zabio u automobil i poginuo, drugi je pobjegao sa lica mjesta, piše Blic.

-Svuda je bilo krvi, nije procijenio da će auto skrenuti. Kamion je držao svoju stranu, vozio normalno. Trkali su se motorima. Žao mi je djeteta. Hitna je brzo došla, dva vozila, ali da je došlo 50, ne vrijedi – kaže svjedok nesreće.

U koloni na putu su bili automobil, kamion i motor, koji su se kretali iz pravca Šapca ka Valjevu. Automobil je usporavao kako bi skrenuo sa glavnog puta, a motor je u tom trenutku preticao kamion i nije vidio auto marke Fiat i tada se zakucao u lijevi dio automobila koji je od siline udarca odletio sa puta u kanal.

Na mjestu nesreće može se videti jeziv prizor. Automobil u kom su bili M. S. i njen trogodišnji sin je od siline udarca prepolovljen, a dijelovi su razbacani po putu. Majka i sin su poginuli.


SOURCEBild.ba
Previous article‘Džaferović neka odgovori koliko je mudžahedina kontrolirao tijekom rata i koliko su zločina napravili. A onda neka svijet prosudi…’
Next articleKovačević: Za oslobađanje Hrvata bolja tajna diplomacija, a ne ovaj pompozni Plenkovićev posjet
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments