Iz puške ubio oca pa sebi zabio nož u srce, susjedi u šoku: “Od njih bih to najmanje očekivao…”

Nema mještanina Božetića kod Nove Varoši koji jučer nije ostao zgrožen nakon što se selom pronijela vijest da je Goran Čkonjević (56) usmrtio svog oca Mirčetu (74), a potom presudio sebi.

Ilustracija: Arhiva

Prema onoe što se za sada zna, otac i sin su se u jutarnjim satima posvađali ispred kuće, poslije čega je Goran ušao u jednu od prostorija, iz nje iznio lovačku pušku i pucao u Mirčetu.

Tome su prisustvovali njegova žena i sin. Oni su odmah skočili na Gorana i uspjeli mu oteti pušku.

– Kad su mu oteli pušku on je utrčao u kuću, uzeo nož i sebe ubo u srce. Nedaleko od očevog palo je i sinovljevo tijelo – ispričao je mještanin Božetića.

Na mjesto nesreće ubrzo je stigla ekipa hitne pomoći koja je mogla samo konstatirati smrt obojice Čkonjevića, kao i policija koja je započela uviđaj.

Za Mirčetu Čkonjevićima u njegovom selu kažu da je bio cijenjen čovjek koji je nekoć radio se seoskoj zadruzi, a sve najbolje selo priča i o njegovom sinu. Otuda sve čudi što je Gorana navelo da počini zločin, a zatim i presudi sebi.


– Da me je netko pitao u kojoj kući u selu se ne može dogoditi ovakvo nešto, prvo bih rekao da je to njihova. Ako postoje ljudi bez mrlje u svojim životima to su Mirčeta i Goran – kazao je mještanin Božetića koji je poznavao Čkonjeviće.

Pojedinci pak kažu da su čuli da je Goran posljednjih 10 dana imao nekih psihičkih problema.

– Kažu da je uzimao neke lijekove i da mu je bilo bolje. Što se točno dogodilo ne znamo – kažu.

Živjeli su od poljoprivrede i bili jedna od imućnijih obitelji u selu, piše Blic.

– Goran ima dvojicu sinova i, koliko sam upućen, oni žive u Čačku. Bog sveti zna što se dogodilo između njih dvojice. Niti znam da su se ikada međusobno posvađali, niti da su se porječkali s nekim o selu. Bukvalno, o njima nitko ne može reći ni jednu jedinu lošu riječ. Uvijek su bili tu kad je nekome trebalo pomoći, bili su uspješni poljoprivrednici i dobro su stajali financijski – kaže sugovornik.

SOURCEBild.ba
Previous articleKatolički kapelan išao u posjet zatvorenicima, nosio im je kebabe. Mislio je da čuvari neće provjeriti hranu, a onda…
Next articleNapadnut glavni stožer ruske crnomorske flote, morali su otkazati današnju veliku proslavu: “Ima ranjenih, ukrajinski neonacisti su…”
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments