Kod Knina poginula dvojica vozača, putnik zadobio ozljede opasne za život

Ilustracija: Arhiva

Dvojica vozača poginula su, a putnik je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći sinoć kod Knina kada je 27-godišnjak Volkswagenom naletio na 26-godišnjeg vozača Mitsubishija dok je zbog kvara vozila stajao kod otvorenih vrata na sredini kolnika, izvijestila je u utorak policija.

Teško ozlijeđeni 23-godišnji putnik iz Volkswagena je s ozljedama opasnim za život, nakon liječničke obrade u kninskoj bolnici, prevezen u KBC Split na daljnje liječenje.

Nesreća se dogodila oko 23,30 u Vrbniku pokraj Knina kada je vozač (27) Volkswagena, šibenske registracije, zbog neprilagođene brzine kretanja, na ravnom i neosvijetljenom dijelu ceste naletio na otvorena vrata Mitsubishija, kod kojih je stajao vozač (26) koji se zbog kvara na vozilu zaustavio na sredini kolnika, pokušavajući otkloniti kvar. Od udara je vozač Volkswagena odvaljenim vratima zahvatio vozača Mitsubishija i zatim sletio izvan kolnika i udario u suhozid.

Na mjestu nesreće poginula su obojica vozača, a o nesreći će biti obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku, izvijestila je policija nakon očevida.

Bild.ba


Previous articleBakir vrijeđao Pahora na državnoj TV: ‘On priča budalaštine…’
Next articleGrude pobijedile Posušje u punoj dvorani