Krvava tučnjava na svadbi u Posušju, dvije osobe ozlijeđene

Odmah po zaprimljenoj prijavi policijski službenici PU Posušje poduzeli su sve potrebne mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

U noći sa srijede na četvrtak u 03:08 sati PU Posušje zaprimila je prijavu dežurnog liječnika Doma zdravlja Posušje da se na Hitnoj pomoći DZ Posušje nalaze dvije muške osobe sa šireg područja Posušja – N. P. (31) i T. B. (24), s tjelesnim ozljedama koje su zadobile u tučnjavi, do koje je došlo u jednom svadbenom salonu u Posušju.

Odmah po zaprimljenoj prijavi policijski službenici PU Posušje poduzeli su sve potrebne mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

Operativnim radom utvrđeno je da je treći sudionik tučnjave I. Ć. (43) sa šireg područja Posušja koji nije zatečen na mjestu događaja.

Policijski službenici pronašli su I. Ć. (43) u njegovoj obiteljskoj kući, isti je pozvan u službene prostorije gdje je alkotestiran, a izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da isti nije bio pod utjecajem alkohola (izmjereno mu je 0,00 gr/kg alkohola u dahu), a također je utvrđeno da su N. P. (31) i T. B. (24), nakon medicinske pomoći ukazane u Domu zdravlja Posušje, upućeni na daljnje liječenje u SKB Mostar.


Obzirom da je javni red i mir uspostavljen, i obzirom da nije postojala bojazan da će doći do ponovnog narušavanja javnog reda i mira I. Ć. (43) je, nakon što je saslušan na okolnosti izvršenog prekršaja protiv javnog reda i mira, pušten na slobodu.

Policijski službenici PU Posušje nastavljaju poduzimati potrebne mjere i radnje u cilju dokumentiranja izvršenog prekršaja protiv javnog reda i mira, a po završetku prekršajne obrade počiniteljima prekršaja uručit će se prekršajni nalozi, priopćeno je iz MUP-a ŽZH.

SOURCEBild.ba
Previous articleU jeku jedne od najtežih energetskih kriza Njemačka gasi polovicu svojih nuklearnih reaktora
Next articleZbog korone Ivica Zubac će prekinuti niz od 205 uzastopnih nastupa
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments