Krvnik iz Šibenika ubio majku četvero djece: “Bila je dobra kao kruh”

Riječ je o ekonomistici koja je svoj radni vijek provela u Šibenki, hotelskoj kući Primošten i Nautičkom centru Prgin.

U Šibeniku je u subotu ubijena i stečajna upraviteljica Radojka Danek. Iza sebe ostavlja čak četvero djece, piše Slobodna Dalmacija.

Riječ je o ekonomistici koja je svoj radni vijek provela u Šibenki, hotelskoj kući Primošten i Nautičkom centru Prgin, ali je na sebe posebno privukla pozornost kao stečajna upraviteljica u brojnim tvrtkama.

Od male Poljoprivredne zadruge u Žirju do nekad poznate zadarske turističke agencije „Vigens“. Tako je dospjela i do stečajne upraviteljice „Matkola“. Bila je i gradska vijećnica HDZ-a.

– Pamtim je kao ugodnu, korektnu osobu, finog ponašanja ili, što bismo mi, Dalmatinci kazali, dobru kao kruh. Bila je uvijek srdačna i konstruktivna na sjednicama Gradskog vijeća. Nikad nije posezala za političkim pritiscima. Bila je, po mom skromnom mišljenju, dobra ekonomistica, ali nikad nije nametala znanje iz svoje struke. Naprotiv, strpljivo je obrazlagala onima, koji na nekom sastanku ili u raspravi nisu bili „na svom terenu“ – očito konsterniran govorio nam je predsjednik Šibenskog gradskog vijeća i bivši ravnatelj Šibenskog narodnog kazališta Dragan Zlatović, prenosi Jutarnji.


Bild.ba

Previous articleRealu obrana naslova izmiče iz ruku
Next articleNema logopeda koji bi od Hrvata izvukao riječ osude Bisere Turković