Mislio ih preveslat, al’ mu nije pošlo za rukom: Hrvat predao policiji pušku svojevoljno pa mu oni našli još 4

Osumnjičeni 65-godišnjak je uhićen te predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava dostavljena je nadležnom državnom odvjetništvu.

Photo by Specna Arms: https://www.pexels.com/photo/black-rifle-889709/

Prilikom pretrage njegovih prostorija i automobila, iz gospićke policije pozvali su 65-godišnjaka da im preda oružje ako ga nedozvoljeno posjeduje, na što im je on dragovoljno predao jednu pušku, a oni su mu pronašli još četiri te ga uhitili i kazneno prijavili.

Ličko-senjska Policijska uprava u četvrtak je priopćila kako je dovršila kriminalističko vještačenje te 65-godišnjaka kazneno prijavila zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Nakon što su ga policajci i prije početka pretrage prostorija i automobila koje koristi upoznali da im, ako ga posjeduje, može predati nezakonito oružje, on im je predao jednu automatsku pušku, 128 komada pripadajućeg streljiva, okvir za pušku i prigušivač.

No, daljnjom pretragom pronađene su mu još četiri puške – poluautomatska te snajperska i dvije vojnog podrijetla s optikom, prigušivač ručne izrade i 11 komada streljiva vojnog podrijetla, što je sve neovlašteno posjedovao.

Osumnjičeni 65-godišnjak je uhićen te predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava dostavljena je nadležnom državnom odvjetništvu.


SOURCEHina
Previous articleFrende, pobogu, pa jesi realan: u kvizu “Tko želi biti milijunaš” zapeo na pitanju o Hercegovini!
Next articleStranke Osmorke odgovorile SDA nakon žrijeba danas: Podsjetili su Komšića i DF na jedan simpa detalj
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments