Mlada ubijena na vjenčanju, vjeruje se da ju je puškom usmrtio mladoženjin rođak. Još dvije osobe su ranjene…

Napadač je identificiran kao 36-godišnjak, navodno mladoženjin rođak.

Ilustracija: Unsplash

Mladenka je ubijena na svom vjenčanju u Iranu tijekom pucnjave kada ju je zalutali metak iz puške pogodio u glavu.

Mahvash Leghaei (24) vjenčala se u Firuzabadu u Iranu kada je gost, za kojeg se vjeruje da je mladoženjin rođak, pucao iz lovačke puške za koju nije imao dozvolu.

Metak je mladenki, apsolventici psihologije, prošao ravno kroz lubanju i ranio još dva muškarca. Običaj pucanja iz oružja na vjenčanjima je protuzakonit, ali još uvijek sveprisutan na Bliskom istoku. Policajci su otkrili da je netko pucao iz lovačke puške u sklopu lokalne nomadske tradicije.

Gost je zatim pobjegao, ali policija ga je ubrzo pronašla – još je sa sobom imao lovačku pušku iz koje je pucano na vjenčanju. Policijski glasnogovornik rekao je da je mladenka upala u komu te da je ubrzo nakon umrla. Dvoje drugih koji su upucani nisu životno ugroženi, piše Daily Mail.

Napadač je identificiran kao 36-godišnjak, navodno mladoženjin rođak.


Glasnogovornik policije dodao je: “Naravno da svako remećenje javnog reda i mira poput ovog prelazi crvenu liniju i policija mora djelovati, a ljudi moraju znati da je za stvaranje sigurne zajednice pucnjava zabranjena na vjenčanjima”. Dodao je da će se poduzimati oštre mjere protiv svakoga za koga se utvrdi da krši ovo pravilo.

Obitelj žrtve rekla je da su njezini organi donirani i da su pomogli troje ljudi. Njezin stric rekao je da je radila kao socijalna radnica i pomagala ovisnicima o drogama da se oporave od ovisnosti te da je tek prije tri mjeseca odlučila dobiti donorsku karticu, prenosi Dnevnik.hr.

SOURCEBild.ba
Previous articleSuđenje Dudakoviću godinama se ne miče s mrtve točke. Opet je odgođeno, evo i zašto…
Next article21-godišnjak pretukao 16-godišnju djevojku i rekao joj da odabere mjesto gdje ću ju ubiti
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments