Mladi Hrvat rodom iz Livna umro u Frankfurtu, obitelj i prijatelji u šoku: “prije dva tjedna trčao kroz šumu u Niederradu”

U Frankfurtu je u noći s četvrtka na petak preminuo 38-godišnji Tomislav Vrdoljak.

O smrti mladića, čiji obiteljski korijeni su iz Livanjskog kraja, izvijestila je i Uprava Livanjske zajednice Frankfurt na svojoj stranici.

– Primili smo tužnu vijest da je noćas preminuo Tomislav Vrdoljak. U ime Uprave Livanjske zajednice Frankfurt izražavamo najiskreniju sućut obitelji Vrdoljak. Pokojni Tomi bio je naš član od samoga početka i podržavao je LZF u svakoj akciji koju smo do sada organizirali. Ovim putem se zahvaljujemo na njegovoj nesebičnoj pomoći i podršci koju smo imali. Počivao u miru Božjem, stoji u objavi na službenoj Facebook stranici Livanjske zajednica Frankfurt e.V.

Iz izvora bliskih obitelji, portal Fenix-magazin.de doznaje kako je Tomislav Vrdoljak prije dva tjedna trčao kroz šumu u Niederradu, nedaleko od gradske četvrti u kojoj je stanovao te da je doživio zatajenje srca. Kad je pronađen, odvezen je u bolnicu u Frankfurtu gdje se zadnja dva tjedna borio za život.

Smrću 38-godišnjeg Tomislava šokirani su brojni Hrvati s područja Frankfurta. Predsjednik FC Croatije Fr


– Poznam cijelu njegovu obitelj, od roditelja do ujaka, tetaka pa čak i baku. To je jedna dobra obitelj, uvijek spremna pomoći. Godinama su bili sponzori Croatije Frankfurt. Baš sam prije otprilike dva mjeseca razgovarao s Tomislavom o planovima za gradnju kuće za nogometni klub što je bio spreman podržati kao i uvijek kad smo imali neke nove projekte itd. Ne mogu vjerovati da je preminuo, u šoku smo svi, rekao je Mile Kelava.

Slično govori i Miro Šimunac, vlasnik Café Bara S9, poznatog okupljališta Hrvata iz Frankfurta. Šimunac isto govori kako su ljudi šokirani tužnom viješću o smrti 38-godišnjeg Tomislava koji je uvijek zračio dobrotom i bio spreman pomoći drugima.

Nažalost, frankfurtski liječnici nisu uspjeli ni nakon dvotjedne borbe vratiti ga u život piše Fenix-magazin.

Previous articleA da to kažete Dariju Knezoviću? Branič Širokog tvrdi: Široki ne zaslužuje mjesto iz prošle sezone!
Next articleMladež u Širokom očistila hrvatski grb koji se prostire nad tim gradom: riječ je o tradicionalnoj akciji koja se provodi svake godine u ovo vrijeme
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments