Muškarac uhićen s drogom pa nakon toga izjavio da u kući posjeduje određenu količinu marihuane i automatsku pušku

Prilikom kontrole, isti je dragovoljno predao šest smotuljaka u pvc foliji zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu i

Jedna osoba uhićena je u nedjelju u Konjicu zbog posjedovanja droge, priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko neretvanske županije.

Kako je navedeno u biltenu, u nedjelju 27. studenog oko 19:30 sati patrola policije PU Konjic je u mjestu Čelebići izvršila kontrolu vozila ”Peugeot” kojim je upravljao B.A. (1997) iz Čelebića.

Prilikom kontrole, isti je dragovoljno predao šest smotuljaka u pvc foliji zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu i dva smotuljka u pvc foliji praškaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu speed.Osoba je uhićena i zadržana u PU Konjic zbog kriminalističke obrade.

Tijekom iskaza u prostorijama PU Konjic, isti je izjavio da u kući posjeduje određenu količinu marihuane i automatsku pušku nakon čega je dragovoljno predao uz nazočnost policijskih službenika, automatsku pušku, municiju te tri pvc vrećice sa zeljastom tvari koja asocira na marihuanu. O cijelom događaju je upoznat tužitelj.

Previous articleZbog dojave o bombi evakuirana zgrada Županijskog i Općinskog suda u Sarajevu
Next articleUnatoč dobroj igri Srbiji samo bod protiv Kameruna, palo čak 6 golova i hrpa dobrih prigoda, ali…
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments