Na Braču se srušio zrakoplov, svi putnici preživjeli

Svi putnici su preživjeli i prema procjeni vatrogasaca, koji su prvi došli na mjesto događaja, nisu u životnoj opasnosti.

Cessna u zraku (Foto: AFP)

Kod Pustinje Blaca na otoku Braču se u utorak ujutro srušio sportski zrakoplov marke Cessna. Pilot je nakon pada pozvao upomoć i rekao da su svi putnici dobro. U trenutku pada, u Cessni je bio pilot i dvoje putnika.

Ministarstvo unutarnjih poslova RH oglasilo se priopćenjem. “U zrakoplovu se nalaze tri osobe – pilot i dva putnika. Obaviještene su sve nadležne službe, a na mjesto događaja upućeni su djelatnici Ravnateljstva civilne zaštite uključujući pripadnike Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite te policija, vatrogasci, hitna medicinska pomoć i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja.

Svi putnici su preživjeli i prema procjeni vatrogasaca, koji su prvi došli na mjesto događaja, nisu u životnoj opasnosti. Akcijom spašavanja koordinira pročelnik Područnog ureda civilne zaštite Split”, potvrdili su iz MUP-a.

Helikopterom Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, u kojem se nalazi i dežurna ekipa HGSS-ovih letača spašavatelja, ozlijeđeni putnici upravo se prevoze prema Kliničkom bolničkom centru u Splitu, doznaje Slobodna Dalmacija.

SOURCEBild.ba
Previous articleMladić u Požegi se popeo na jarbol i skinuo zastavu Srbije, zatim je pojasnio zašto je to učinio
Next articleĐoković bi “zbog Čilića” mogao biti izbačen s Wimbledona
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments