Napadnut autobus na Kosovu, najmanje troje mrtvih

Do pucnjave je došlo oko 19 sati, kada je autobus iz Dečana putovao prema Glođanima

Troje ljudi poginulo je sinoć u pucnjavi na autobus u blizini Glođana na jugozapadu Kosova, među kojima su i dvoje studenata te vozač autobusa.

Zasad nepoznati maskirani počinitelji navodno su zapucali kalašnjikovima na autobus, no još nije poznat broj ozlijeđenih, prenosi Kurir.rs.

Iz bolnice u Peči potvrdili su da su preminula dvojica studenata, 2003. i 2004. godište, kao i vozač. Naime, radi se o djevojci (17) i mladiću (18), a brojni prijatelji oprostili su se od mladih na društvenim mrežama.


– Šokiran sam tragičnim slučajem u Glođanu! Bol nas je sve zahvatila u ovim teškim trenucima. Molimo za njihove duše, napisali su sugrađani.

– Oko 19.45 dežurni liječnik je izašao na lice mjesta gdje je potvrđena smrt vozača autobusa i dvoje studenata iz Glođana. U ovom trenutku dvoje ozlijeđenih su u bolnici u Peći i jedan u Dečanima. Nemamo drugih informacija, kazao je Seljman Beriša iz Centra obiteljske medicine u Dečanima za T7.

Do pucnjave je došlo oko 19 sati, kada je autobus iz Dečana putovao do Glođana.

Oglasio se u međuvremenu i gradonačelnik Dečana Baškim Ramosaj.

– Šokiran sam i ožalošćen zločinačkim napadom u Glođanu. Najiskrenija sućut obiteljima koje su izgubile svoje najmilije, s vama smo u ovim teškim trenucima za sve nas. Apeliram na organe reda da što prije otkriju i uhite počinitelja ovog niskog kriminalnog čina, kazao je za Kosovo Online.

SOURCEBild.ba
Previous articlePogledajte luksuznu Mandžinu vilu koju iznajmljuje po cijeni od 2200 KM za noć
Next articleHrpa prijava: Manijak u Audiju vreba cure u Mostaru
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments