Nažalost, crne slutnje su potvrđene: Pronađeno tijelo dječaka (4) u Neretvi

Potražni timovi na vodi, uočili su tijelo nedaleko od novog kolektorskog postrojenja nizvodno od Mostara.

Tijelo dječaka (4), pronađeno je danas oko 15 sati u rijeci Neretvi, nizvodno od Mostara kod novog kolektorskog postrojenja, izvijestio je Savez Gorskih Službi Spašavanja u BiH (GSSUBIH).

Potraga za nestalim četverogodišnjim dječakom počela je jučer nakon što je iz rijeke Neretve kod mjesta Rodoč kod Mostara izvučeno tijelo njegovog oca iz automobila koji je pronađen na 3 metra dubine.

U opsežnoj potražnoj akciji sudjelovalo je preko 100 gorskih spašavatelja, uključujući ronioce, kajakaše i kopnene spašavatelje tragače, a pridružili su im se i pripadnici rafting kluba iz Konjica.

Pretražene su obale rijeke Neretve od Mostara do granice s Republikom Hrvatskom te područje pod vodom nizvodno od mjesta pronalaska automobila.


Potražni timovi na vodi, uočili su tijelo nedaleko od novog kolektorskog postrojenja nizvodno od Mostara.

Gorski spašavatelji uputili su se prema mjestu pronalaska kako bi nakon policijskog očevida evakuirali tijelo iz vode, navodi se u izviješću.

Foto: Bljesak info

Bild.ba

Previous articleNelson objavio novi komentar koji se neće svidjeti bošnjačkim političarima: “Budućnost su tri konstitutivna naroda…”
Next articleU Srbiji 2.138 novozaraženih, preminulo 26 osoba