Nesvakidašnja prometna nesreća u ovom hercegovačkom gradu: Automobilom udario migranta

Pješak je ozlijeđen te mu je ukazana liječnička pomoć u Domu zdravlja Ljubuški nakon čega je isti upućen u SKB Mostar na daljnje pretrage.

Jedna osoba ozlijeđena je u naletu automobila kod Ljubuškog.

Prometna nesreća dogodila se 5. studenoga u 17:30 sati u mjestu Crveni Grm kod Ljubuškog, objavio je u ponedjeljak MUP ŽZH u svom biltenu ”Halo 122”.

Kako navode iz policije, u prometnoj nesreći sudjelovalo je osobno motorno vozilo Opel hrvatskih registracijskih oznaka kojim je upravljao I.K. (53) te pješak W.B. (19) iz Alžira.

Pješak je ozlijeđen te mu je ukazana liječnička pomoć u Domu zdravlja Ljubuški nakon čega je isti upućen u SKB Mostar na daljnje pretrage. S njim u društvu bio je A.H. (26) iz Alžira.

Policijski službenici PU Ljubuški su izvršili očevidne radnje, te o navedenom je upoznat terenski ured za strance, navode iz MUP-a ŽZH.


SOURCEBild.ba
Previous articleSve više djece zaraženo šarlahom, pojavljuje se crveni osip, kao ubod igle na tijelu, i to najčešće na postraničnim dijelovima grudnog koša i preponama
Next articleZastrašujući podatci kriznih timova u školama: U prvom srednje učenici dižu ruku na sebe, učenici su se teško nosili sa strahom od potresa, promjenama školske rutine i naglim gubicima prijatelja
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments