Neviđen horor u Tomislavgradu: U bunaru pronađeno tijelo 56-godišnjeg hrvatskog državljanina

Obitelj je u ponedjeljak pokraj vikendice zatekla vozilo u vlasništvu nestalog, dok o njemu nisu imali nikakvih informacija

Foto: Fena

Tijelo nestalog 56-godišnjeg M.B. iz Trogira (RH) pronađeno je u utorak u poslijepodnevnim satima u bunaru u neposrednoj blizini njegove vikendice u mjestu Trebiševo u općini Tomislavgrad, potvrđeno je Feni iz Gorske službe spašavanja Hercegbosanske županije (HBŽ).

Ta je služba, na poziv obitelji, danas pokrenula akciju potrage i spašavanja za nestalim državljaninom Republike Hrvatske na širem području mjesta Trebiševo.

Obitelj je u ponedjeljak pokraj vikendice zatekla vozilo u vlasništvu nestalog, dok o njemu nisu imali nikakvih informacija gdje bi mogao biti.

Kako se nije vratio tijekom dana i noći, zabrinuta obitelj alarmirala je lokalnu policijsku postaju i GSS HBŽ-a.

O svemu ovome informirano je i Županijsko tužiteljstva u Livnu koje je nakon pronalaska tijela dalo dopuštenje pripadnicima gorskih službi spašavanja da evakuiraju i predaju tijelo nadležnima na daljnje postupanje.


U akciji potrage i spašavanja sudjelovalo je 14 spašavatelja iz GSS HBŽ-a, HGSS Posušje i GSS Grude te pripadnici Policijske postaje Tomislavgrad.

Daljnji operativni rad je u tijeku, a provode ga djelatnici PU Tomislavgrad.

SOURCEFena
Previous articleJoš jedan Amerikanac poginuo boreći se na strani Ukrajine, State Department poslao upozorenje: Pozivamo Amerikance da odmah napuste zemlju
Next articlePlenković s premijerkom Finske o Izbornom zakonu i NATO-u: RH podržava Finsku, moramo ih upoznati s problemima bh. Hrvata
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments