Nevjerojatno na kakvu priču je nasjela umirovljenica (90), lažna bankarica joj iz kuće odnijela 13 tisuća maraka

Nepoznata prevarantica na telefon je nazvala 90-godišnjakinju uvjerivši je u lažnu priču oko novčanica koje ima kod kuće

Ilustracija

Od petka zagrebačka policija intenzivno traga za nepoznatom lažnom bankaricom koja je preveslala vremešnu zagrebačku umirovljenicu ukravši joj više od 50 tisuća kuna (oko 13 tisuća KM) ušteđevine, piše Jutarnji.hr.

Naime, u petak oko 10.30 sati nepoznata je prevarantica, prema već ustaljenom prevarantskom scenariju, na telefon nazvala 90-godišnjakinju uvjerivši je u lažnu priču oko novčanica koje ima kod kuće.

U tu svrhu kradljivica je došla do umirovljeničina stana u Magovčevoj ulici u novozagrebačkom naselju Travno, a ova joj je, lakomisleno vjerujući u priču o tobožnjoj provjeri krivotvorenog novca, predala novac bez kojega je u konačnici i ostala.

Da je prevarena, 90-godišnjakinja je shvatila prekasno pa je o svemu obavijestila policiju koja prevarantici nastoji ući u trag.

SOURCEBild.ba
Previous articleIvanić komentirao pregovore Hrvata i Bošnjaka, prognozirao je što bi se moglo dogoditi u iduće četiri godine
Next articleŠef SDA odbio pregovarati u Bruxellesu pod posredovanjem Michela, Macrona i von der Leyen
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments