Ovo je već ozbiljna priča: Na graničnom prijelazu zaplijenjeno 270 kg marihuane

USKOK je na temelju kaznene prijave vukovarsko-srijemske policije pokrenuo istragu protiv državljanina Sjeverne Makedonije

Na graničnom prijelazu Bajakovo policija je zaplijenila gotovo 270 kilograma marihuane skrivene u teretnom vozilu makedonskih registracijskih oznaka protiv čijeg je vozača USKOK pokrenuo istragu i predložio istražni zatvor.

USKOK je na temelju kaznene prijave vukovarsko-srijemske policije pokrenuo istragu protiv državljanina Sjeverne Makedonije zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela neovlaštene prodaje i prometa drogama u sastavu zločinačkog udruženja.

Također je sucu istrage Županijskog suda u Osijeku predložio određivanje istražnog zatvora protiv okrivljenika. Policija navodi kako je vozilom u kojem je pronađena droga upravljao 43-godišnji Makedonac.

Pregledom tovarnog prostora priključnog vozila, uz deklariranu robu, djelatnici Carine i policije pronašli su i oduzeli gotovo 270 kilograma marihuane pakirane u 20 PVC vreća.

Kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom provedeno je u suradnji s USKOK-om, navode iz policije. Osumnjičenik je predan pritvorskom nadzorniku osječko-baranjske policije te je protiv njega podnesena kaznena prijava USKOK-u.


SOURCEHina
Previous articleIranac smrtonosnim otrovom u Njemačkoj planirao napad
Next articleBilo je i vrijeme za ovako divne vijesti: doktore koji rade privatno čekaju sankcije ako ne ispune svoje obaveze
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments