Pakistan: Stotine muškaraca zlostavljale ženu u parku

Pakistanska policija pokrenula je slučajeve protiv stotina nepoznatih muškaraca nakon što je, kako se pretpostavlja, više od 400 muškaraca seksualno napalo i dodirivalo mladu ženu, u parku u Lahoreu, dok je snimala TikTok video.

Šokantan napad zabilježen je na nekoliko videa koji su postali viralni i pokazali su kako rulja napada ženu dok se nalazila u Velikom Iqbal parku u Lahoreu i snimala TikTok video s prijateljima. Usred bijela dana muškarci su podigli mladu ženu i bacali je između sebe, trgajući joj odjeću i pipajući je.

Žena je prijavila slučaj protiv 300 do 400 neidentificiranih osoba policiji u Lahoreu, piše Guardian.

Ministar informiranja zemlje Fawad Chaudhry rekao je da je u tijeku uhićenje počinitelja. Neki od njih su identificirani pomoću snimki sa videonadzora i izvještaja očevidaca.


Snimka je izazvala val gađenja i bijesa u Pakistanu. Aktivisti, političari, poznate osobe,, Amnesty International i ljudi širom Pakistana izrazili su bijes zbog napada.

“Gomila me povukla sa svih strana do te mjere da mi je odjeća bila razderana. Brutalno su me napali”, rekla je žena u izjavi policiji.

Bild.ba

Previous articleNiko Kovač baš nema sreće na početku sezone, pogledajte kako je njegov Monaco ostao bez Lige prvaka
Next articlePale cijene nafte. Gorivo u BiH, dakako, još nije pojeftinilo
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments