Policija otkrila detalje strašne nesreće kod Mostara: Vozač autocisterne u jezeru, nepoznato je li još netko bio s njim

Dežurni tužitelj na terenu kazao je ''da se čeka dolazak ronioca koji će potvrditi da li se vozač nalazi unutra ili ne.''

Izvor: Bljesak.info

”U kombiju slovenačkih tabla ozlijeđeno je više osoba – vjerojatno osam. Prebačeni su svi u CUM Sveučilišne kliničke bolnice Bijeli brijeg. Vozač cisterne je u jezeru. Ne znamo još uvijek o kojem gorivu se radi. Ne znamo da li se još netko nalazio u atocisterni s vozačem. Autocisterna je iz Visokog”, kazao je za Bljesak.info Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNŽ.

Kako javlja fotoreporter portala Bljesak.info dežurni tužitelj na terenu kazao je ”da se čeka dolazak ronioca koji će potvrditi da li se vozač nalazi unutra ili ne.”

Podsjećamo, prometna nesreća se dogodila u četvrtak oko 16:20 sati na cesti M-17 u mjestu Drežnica.

Iz SKB Mostar za Bljesak.info su kazali kako je u ovu bolnicu primljeno sedam osoba, a po prvobitnom uvidu u njihovo zdravstveno stanje radi o lakšim tjelesnim ozljedama koje nisu opasne po život.

Iz BIHAMK-a javljaju i kako je nakon završenog policijskog očevida normalizirano prometovanje na ovoj dionici kod mjesta Drežnica na putu Jablanica-Mostar.


 

SOURCEBild.ba
Previous articleIzrael se prisjeća šest milijuna Židova stradalih u holokaustu. Oglasile se sirene, zaustavili automobili, a ljudi stali
Next articleHDHSK: Predstavljena knjiga o naslijeđu i izazovima Hrvata u BiH. Djelo koje je pripremano više godina
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments