Posvađao se sa sinovima, jednog upucao tri puta, a drugi je uspio pobjeći

Sulejman Bruzić

Županijski sud u Bihaću osudio je danas Sulejmana Burzića (76) iz naselja Šepići kod Cazina na kaznu zatvora u trajanju od 13 godina zbog ubojstva i pokušaja ubojstva i radi se o prvostupanjskoj presudi.

Burzić je osuđen zbog toga što je 15. kolovza 2019. godine, nakon obiteljske svađe ubio sina Vernesa, ispalivši u njega tri hica iz pištolja.

Tom prilikom pucao je i na drugog sina, Emira, koji je, međutim, uspio pobjeći neozlijeđen. Osuđeni se, od trenutka počinjenja ubojstva nalazi u pritvoru, a na presudu je strankama omogućeno da ulože žalbu.

Podsjećamo da se radi o ubojstvu koje je uzbudilo čitav Unsko sanski kanton, a nakon što je ubio sina otac je mirno sačekao policiju te se predao. Ubojstvo se dogodilo u dvorištu kuće čiji je vlasnik Sulejman Burzić, gdje su stanovali njegovi sinovi Vernes i Emir.

On je došao kući kako bi rekao sinovima da namjerava da se doseli skupa s ženom s kojom živi već duže vrijeme. Navodno je tom prilikom došlo do svađe oca i sinova koji su mu najviše zamjerali zbog veze s spomenutom ženom nakon smrti njihove majke.


Došlo je do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba, tijekom kojeg je Burzić sina Vernesa nekoliko puta udario metalnom šipkom koju je našao u dvorištu.

Nakon toga potegao je pištolj i pucao u njega, dok je Emir uspio pobjeći s lica mjesta. Mještani kažu kako je Sulejman prijek i nagao čovjek, dok su za ubijenog Vernesa imali samo riječi hvale.

Bild.ba

Previous articleVratila se HNL – vratile se i kazne Hajduku. Nećete vjerovati kolika je kazna samo za jednu baklju
Next articlePopularna pjevačica zaražena koronom i uopće se ne osjeća dobro