Poznati glumac koji nam je uljepšavao djetinjstvo pronađen mrtav u hotelu

Bob Saget proslavio se krajem '80-ih i početkom '90-ih ulogom samohranog oca Dannyja Tannera u popularnom sitcomu 'Puna kuća'

Screenshot

Bob Saget bio je na Floridi na turneji. Njegovo tijelo pronašli su u hotelu u Orlandu. Krajem 1980-ih i ‘90-ih proslavio se ulogama u sitcomu ‘Puna kuća‘ te kao voditelj ‘Šaljivog kućnog videa‘.

Shrvani smo jer je danas preminuo naš voljeni Bob. Bio nam je sve i želimo da znate koliko je volio svoje obožavatelje. Uživao je na svojim nastupima smijehom spajati različite ljude. Molimo za privatnost, ali i da se zajedno s nama sjećate ljubavi i smijeha koje je Bob donosio u mnoge živote, prenose 24sata.hr.

Tim riječima se obitelj oprostila od američkog komičara Boba Sageta (65), čije je tijelo pronađeno u hotelu Ritz-Carlton Orlando na Floridi, gdje je Saget bio na turneji. Prema izjavi iz ureda šerifa, nije bilo tragova nasilne smrti ili uporabe narkotika. Uzrok smrti utvrdit će se obdukcijom, javlja CNN.

Bob Saget proslavio se krajem ’80-ih i početkom ’90-ih ulogom samohranog oca Dannyja Tannera u popularnom sitcomu ‘Puna kuća’, koji s bratom pokojne supruge Jessejem (John Stamos) i prijateljem Joeyjem odgaja tri kćeri. Serija je bila iznimno popularna u Hrvatskoj, kao i emisija ‘Šaljivi kućni video’, u kojoj je Bob Saget bio voditelj’.

Kasnije je Saget razvio bogatu stand-up karijeru u kojoj je, za razliku od ‘pristojnih’ uloga u sitcomima, bio poznat po drskim i često rubnim šalama. Bio je i velik humanitarac koji je često na nastupima skupljao novac za istraživanja bolesti.


SOURCEBild.ba
Previous articleVIDEO Kakva drama i slavlje Posušja protiv Borca sa zvukom sirene, jednostavno nevjerojatno
Next articleUsložnjava se situacija u BiH, a omikron je potvrđen u Mostaru, Stocu, Konjicu…
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments