Presuđeno monstrumu koji je pio sa susjedom, a zatim je zaklao

Dodaje se da je Hodžić potom ostavio nož na kauču ispod njene ruke i izašao iz dnevne sobe, zaključao je i odnio ključ sa sobom.

Ilustracija: Arhiva

Muamer Hodžić osuđen je na 16 godina zatvora zbog ubojstva susjede Nade Radulović (65) koju je zaklao njenoj kući u Visokom.

Presudu mu je izrekao Županijski sud u Zenici, postupajući po optužnici Županijskog tužiteljstva Zeničko-dobojske županije.

Prema presudi, ubojstvo se dogodilo 31. svibnja ove godine kada je optuženi došao u kuću susjede.

 

Kako se navodi, u dnevnom boravku u prizemlju kuće zajedno su konzumirali alkohol, nakon čega je za vrijeme međusobne prepirke optuženi uzeo njen nož.


“U namjeri da je usmrti, snažnim zamahom ruke, zadao joj je deset ubodnih rana nožem u predjelu trbuha i prsnog koša. Jedna rana je bila na desnoj strani prsnog koša, osam u predjelu lijeve dojke, jedna ubodna rana u predjelu gornjeg dijela lijeve strane prednjeg zida trbuha, a jedna rezna rana-klanje presijecanjem velikih krvnih žila u predjelu prednje strane vrata”, navodi se u presudi.

Dodaje se da je bio svjestan da nanošenjem takvih rana ona trpi bolove jakog intenziteta i da je zbog toga kod oštećene bila izražena patnja koja je trajala sve do gubitka svijesti, a bio je svjestan da može nastupiti smrt, što je i htio.

“Uslijed tako okrutno nanesenih ozljeda kod oštećene je došlo do iskrvavljenja kao posljedice presijecanja velikih krvnih žila vrata i oštećenja lijevog plućnog krila i time je nastupila smrt”, navodi se u presudi.

Dodaje se da je Hodžić potom ostavio nož na kauču ispod njene ruke i izašao iz dnevne sobe, zaključao je i odnio ključ sa sobom.

Također se navodi da je istragu usmjerio u pogrešnom smjeru pa je u periodu od 5 do 7.lipnja otišao do kuće oštećene i sjekirom provalio zaključana ulazna vrata, pa je po dojavi građana patrola PS Visoko u ovoj kući 7. lipnja pronašla njeno tijelo, pišu Nezavisne.

Previous articlePonovno poskupljuju cijene mlijeka u BiH
Next articleKeramičari u BiH su jako traženi na tržištu rada, zarađuju više i od liječnika, pogledajte koliko
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments