Prijetio bivšoj supruzi, psovao joj preko telefona, vrijeđao ju i na kraju je osuđen uvjetno

Državno odvjetništvo je od suda tražilo da 32-godišnjaka osudi na šest mjeseci zatvora, ali uvjetno. Stoga mu je nadležna sutkinja izrekla upravo tu kaznu, koju neće morati "odraditi" ako u naredne dvije godine od pravomoćnosti naloga ponovno ne počini kazneno djelo.

Općinski sud u Pazinu izdao je kazneni nalog kojim je 32-godišnjak iz Poreča oglašen krivim za kazneno djelo prijetnje, koje je počinio prema bliskoj osobi. U ovom slučaju radi se o prijetnjama upućenim bivšoj supruzi, kojoj je 13. prosinca 2021. godine putem telefona rekao da je kurva i drolja i psovao joj majku.

Nakon što mu je oštećena rekla da će ga prijaviti policiji, uzvratio joj je riječima: “Nabijem tebe i policiju, što meni policija može. Budi tamo, sad ću doći tamo i ubit ću te”.

Državno odvjetništvo je od suda tražilo da 32-godišnjaka osudi na šest mjeseci zatvora, ali uvjetno. Stoga mu je nadležna sutkinja izrekla upravo tu kaznu, koju neće morati “odraditi” ako u naredne dvije godine od pravomoćnosti naloga ponovno ne počini kazneno djelo.

Previous articleFratar iz Kiseljaka pomagao uhićenim Hrvatima u Zambiji, u sudnici im bio prevoditelj
Next articleHKD Napredak Glavna podružnica Mostar: Prijavite se na jedinstveni tečaj engleskog jezika
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments