Sin i muž je čekali na kolodvoru, a ona izašla s ljubavnikom. Pretukli su ga

"Ponašanje supruge je za mene vrlo bolno jer me sramoti i tu situaciju znaju već svi u mjestu te moja i njezina cijela rodbina. "

Ilustracija: Dominik Grgurić/Pixsell

Na karlovačkom je željezničkom kolodvoru u ovo vrijeme lani izbio popriličan kaos kad su suprug i sin čekali ženu, a dočekali i nju i ljubavnika. Sve je razotkrila presuda koja je stigla ovih dana.

Tog dana lani u svibnju u 21:40 M. (58) je sa sinom (16) čekao suprugu na kolodvoru u Karlovcu jer ga je nazvala pa su se dogovorili da zajedno idu kući. No nakon što je vlak stigao na peron, iz vagona su odjednom izašli supruga (52) i njezin ljubavnik Z. (51).

U tom je trenutku M. i njegovom sinu prekipjelo. M. je najprije vikao i nerazgovijetno galamio na Z., a potom ga i fizički napao udarajući ga rukama po glavi. Sin ga je pak uhvatio za vrat i ugurao ga u čekaonicu te ga udario još nekoliko puta u predjelu lica, piše Danica.hr.

“Sve priznajem, istina je. Te noći sin i ja čekali smo suprugu da se vrati vlakom. Nismo očekivali da će doći s ljubavnikom Z. On je prije više od godinu dana uspostavio ljubavnu vezu s mojom ženom i stalno je nagovarao da dođe živjeti s njim jer se u nju zaljubio.

Ja sam jednom sjedio uz krevet kad ju je Z., koji je inače rastavljen, nazvao na mobitel. Rekao sam mu tada da kad već njegov brak nije funkcionirao da ostavi tuđi brak na miru, a supruzi sam rekao da se mora odlučiti, a ako ode, da mi se više ne vraća.


Jednog dana moja je supruga otišla kod Z., prespavala kod njega i otad je počelo stanje koje traje dulje od godine dana. Supruga je kod mene i sina dva dana u tjednu, a kod ljubavnika pet dana. U takvoj situaciji smo je čekali na kolodvoru.

Kad je sišla iz vlaka s ljubavnikom, nisam se mogao kontrolirati te sam na Z. najprije vikao, a onda mu dao dva šamara. Nisam spriječio ni sina da ga napadne, jednostavno se sve otelo kontroli tada.

Ponašanje supruge je za mene vrlo bolno jer me sramoti i tu situaciju znaju već svi u mjestu te moja i njezina cijela rodbina. Sad ću biti prisiljen pokrenuti razvod braka jer se supruga očito ne može odlučiti s kojim od nas dvojice želi živjeti”, požalio se M. na sudu.

Prekršajna sutkinja proglasila ga je ovih dana krivim i kaznila s 20 dana uvjetnog zatvora te 100 njemačkih maraka novčane kazne, protuvrijednosti u kunama. Osim toga, mora platiti i 150 kuna troškova postupka. Presuda je nepravomoćna i na nju se može žaliti, prenosi Index.hr.

SOURCEBild.ba
Previous articleU Americi poginula 18-godišnjakinja hercegovačkog porijekla: Željela je postati liječnica, primili su je na prestižno sveučilište…
Next articleCharles Michel stiže u Sarajevo! Nije još gotova priča o izbornom zakonu, pritisak iz Bruxellesa…
Pretplati se
Notify of
guest
1 Comment
Novije
Starije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kako je samo glup suprug!

ništa bez marisanja . . . droce supruge, tupane!