Snažna eksplozija u Splitu. Ima ozlijeđenih, prevezeni su u bolnicu…

Dvije osobe koje su se nalazile u ugostiteljskom objektu prevezene su u bolnicu radi pružanja liječničke pomoći

Foto: Dalmatinski portal

Oko 12 sati u središtu Split odjeknula je snažna eksplozija. U restoranu Mexican food u Čulića dvorima eksplodirao je plin, javlja Dalmatinski portal.

O svemu se oglasila i policija.

“Danas oko 12:10 sati zaprimili smo informaciju da je ugostiteljskom objektu u Splitu, Čulića dvori, došlo do eksplozije najvjerojatnije plinske boce. Dvije osobe koje su se nalazile u ugostiteljskom objektu prevezene su u bolnicu radi pružanja liječničke pomoći. Zagrebačka ulica je zatvorena za promet od križanja s Držićevom do Manuške poljana. Vatrogasci i policija su na terenu”, kratko su javili iz policije.

“Više je ljudi ozlijeđeno. Neslužbeno doznajemo kako je riječ o dvije osobe koje su zadobile opekotine uslijed požara. O težini ozljeda nema informacija. Upućene su sve žurne službe. Slijedi očevid”, piše Dalmatinski portal.


No, kako neslužbeno doznaje Dalmacija danas, teške ozljede zadobio je kuhar u restoranu.

Na mjesto događaja stigao je i splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević, a mjesto nesreće ogradili su policija i vatrogasci.

Osim velike materijalne štete u fast foodu, uslijed eksplozije oštećeno je nekoliko okolnih objekata, uključujući stan iznad fast fooda.

SOURCEBild.ba
Previous articleUkrajinci opkolili tisuće ruskih vojnika u ključnom gradu: “Neki se predaju, ima dosta ubijenih i ranjenih”
Next articleHrvati zapalili atmosferu u Australiji, klub iseljenika kojemu su naredili promjenu imena ostvario je povijesni uspjeh. Uživajte u snimci…
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments