Specijalci ATJ Lučko uhitili pomahnitalog ubojicu, koristili i ‘Gurku‘, mještani u šoku: ‘Vikao je da će sve pobiti‘

Selo je još uvijek u blokadi, te će policija danas obaviti očevid, nakon kojega će se znati detalji ubojičinog smrtonosnog pohoda.

Robert Fajt/Cropix/Cropix

Pomahnitalog karlovačkog ubojicu sinoć su uhitili pripadnici ATJ Lučko. Od dojave, dolaska u karlovačko prigradsko naselje Lemić Brdo te svladavanja, odnosno uhićenja osumnjičenog Ivice P. trebalo im je samo 40 minuta. Djelovali su sa specijalnim navalnim i blindiranim vozilom Gurka.

– Odmah po zaprimanju dojave o pucnjavi Policijska uprava karlovačka žurno je uputila na teren policijske timove (pripadnike temeljne, kriminalističke i interventne policije). S obzirom na informacije da je osoba i dalje naoružana upućen je alarm Antiterorističkoj jedinici Lučko koja je prema Karlovcu uputila više taktičkih timova. Pripadnici ATJ Lučko izvršili su zadatak za 40 minuta (vrijeme od trenutka alarmiranja do svladavanja osobe) – kaću u policiji.

Podsjetimo, ubojica je oko 18.30 krenuo pucati selom po kućama i automobilima, pritom je usmrtio susjeda i bratića Stjepana L. te još ranio susjeda Stjepana P.

Navodno je izrešetao nekoliko kuća i automobila svojih susjeda. Motivi nisu poznati, susjedi govore da je bio čudak, živio je povučeno, ali je imao ispade bijesa prilikom kojih bi pucao i dolazila bi mu policija.

– Ne znam što bi mu bio motiv, vikao je da će sve pobiti, ljubomoran što drugi imaju kuće i aute. Ljubomora, alkohol, psihički problemi, tko će ga znati. Došla mu je žuta minuta – rekla nam je mještanka Lemić Brda.


Selo je još uvijek u blokadi, te će policija danas obaviti očevid, nakon kojega će se znati detalji ubojičinog smrtonosnog pohoda.

SOURCEJutarnji list
Previous articleSlavonija zavijena u crno, još jedna smrt na cestama: Teška nesreća u Vinkovcima, poginule su dvije osobe
Next articleUzavrela situacija: Nakon intenzivnih borbi, Kirgistan i Tadžikistan se naoko drže dogovora o prekidu vatre
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments