Stravičan slučaj iz Splita potresao regiju: Ženu nožem izboo 15 puta, umrla je

Prema prvim podacima, 44-godišnjakinja je ubodena 15 puta. Odmah je prevezena u KBC Split, ali je preminula nedugo nakon napada.

Žrtva je bila radnica u trgovini i nešto malo prije 15 sati u slagala artikle na policu kada joj je prišao bivši partner.

U splitskoj trgovini na Poljičkoj cesti danas popodne izbodena je žena. Preminula je u splitskoj bolnici od nanesenih ozljeda.

Slobodna Dalmacija saznala je identitet ubojice iz splitske trgovine, radi se o Željku Đekiću (54) zvanom Lika iz Splita. Sa žrtvom Vesnom P. (44) ima zajedničko dijete, no u trenutku nasilnog napada nisu bili u vezi.

Policija ga do sada nema u evidenciji kao počinitelja kaznenih djela, niti kao obiteljskog nasilnika.

Žrtva je bila radnica u trgovini i nešto malo prije 15 sati u slagala artikle na policu kada joj je prišao bivši partner. Prvo je verbalno napao, a zatim je nasrnuo hladnim oružjem.


“Vikao je na nju: ‘Nisi mi dala vidit dite tri miseca!’. Onda ju je počeo ubadati i nisam više mogla gledat”, ispričala je svjedokinja.

Prema prvim podacima, 44-godišnjakinja je ubodena 15 puta. Odmah je prevezena u KBC Split, ali je preminula nedugo nakon napada.

Napadača je svladao zaštitar Lidla uz pomoć nekoliko mladića koji su ga bacili na pod. Policija trenutno provodi očevid, a krenuli su i s pretragom stana ubojice na Zlodrinoj poljani.i gdje živi ubojica.

Dalmatinski portal također piše da je Željko Đekić stariji brat Milenka Đekića kojeg je 1996. godine ispred diskoteke Palladium hicem iz pištolja ubio tadašnji šef specijalne policije Vinko Budiša, koji je na koncu osuđen na 4 godine i 11 mjeseci zatvora.

Previous articlePriručnik za neupućene: Zašto su Hrvati podržali Srbe po pitanju Inzkovog zakona o genocidu
Next articleMorate pogledati urnebesan video Bidena kojem se baš i ne da točno izreći ime novog soja koronavirusa
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments