Stravična nesreća radnika iz BiH u Austriji: Pao u dva metra duboku i 450 stupnjeva vruću cink kupelj

Državljanin BiH teško je ozlijeđen u nesreći na radu i spasilačkim helikopterom morao je biti prebačen u Beč

Užasna nesreća dogodila se u subotu ujutro u austrijskom gradu Linzu kada je 49-godišnjak upao u vruću kupku s cinkom i sada se nalazi u životnoj opasnosti.

Državljanin BiH teško je ozlijeđen u nesreći na radu i spasilačkim helikopterom morao je biti prebačen u Beč, piše Fenix magazin.

Bosanskohercegovački državljanin je oko 10.35 sati radio na demontaži u pogonu za vruće pocinčavanje jedne tvrtke iz Linza. Bio je na improviziranoj skeli kada je je iznenada izgubio ravnotežu iz neobjašnjivog razloga.

Pao je u dva metra duboku i 450 stupnjeva vruću cink kupelj, potonuo je do bokova. Drugi radnici su priskočili u pomoć izvukli ga i pozvali hitnu pomoć. S ozljedama opasnim po život prevezen je u Opću bolnicu Beč (AKH)

Zbog guste magle spasilački helikopter ÖAMTC C10 stacioniran u Linz-Hörschingu nije mogao poletjeti. Nakon ukazane prve pomoći na mjestu nesreće, muškarac je u pratnji liječnika hitne pomoći odvezen u Haag, gdje je tada sa spasilačkim helikopterom Christophorus 15 iz Donje Austrije prebačen u bolnicu u Beč.


SOURCEFenix magazine
Previous articleRuši se “Ćirina zgrada” u Mostaru
Next articleOtac nestalog mladića iz Splita: “Loše je vrijeme, vidjet ćemo kako dalje”
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments