Troje mališana pronađeno mrtvo na obali, njihova majka bila je par kilometara dalje, a policiji nikako nije jasno što se dogodilo

Poziv hitnoj pomoći stigao je u 1:40 ujutro od nekoga zabrinutog da je član obitelji možda ozlijedio njezino troje djece, rekla je Corey novinarima

Image by Bernd Joisten from Pixabay

Troje djece pronađeno je bez svijesti na obali Coney Islanda u Brooklynu u ponedjeljak, a njujorška policija je kasnije objavila da su djeca nažalost mrtva.

Tridesetogodišnja žena, za koju se vjeruje da je majka 7-godišnjeg dječaka, 4-godišnje djevojčice i 3 i pol mjeseca stare djevojčice, nalazi se na ispitivanju u lokalnoj policijskoj postaji , rekao je šef policije Kenneth Corey na konferenciji za novinare, piše CNN.

Do ponedjeljka poslijepodne žena je bila u lokalnoj bolnici, a za sada nije optužena. Na djeci nema naznaka prethodnog zanemarivanja ili zlostavljanja, rekao je Corey, pozivajući se na preliminarne informacije.

“Ne znamo točno što se ovdje dogodilo”, rekao je.

Poziv hitnoj pomoći stigao je u 1:40 ujutro od nekoga zabrinutog da je član obitelji možda ozlijedio njezino troje djece, rekla je Corey novinarima. Policajci su otišli u stan, ali tamo nisu nikog pronašli. Muškarac koji se predstavio kao otac jednog od djeteta došao je u zgradu i rekao da vjeruje da su žena i djeca bili na šetalištu u Coney Islandu.


Potraga je trajala oko sat i pol, a onda su pronašli ženu koja je bila skroz mokra. Djeca nisu bila s njom već su pronađena oko tri kilometra dalje od mjesta gdje je pronađena njihova majka. Policajci su odmah započeli oživljavanje djece prije nego što su odvedena u bolnicu Coney Island i proglašena mrtvom, rekao je Corey. Istraga bi trebala pokazati što se točno dogodilo u ovoj stravičnoj tragediji.

SOURCEBild.ba
Previous articleMože li svijet izdržati još jedno žarište nakon ukrajinskog i tajvanskog: rasplamsava se, naime, sukob Azerbajdžana i Armenije
Next articleKako je američki san postao bosanska noćna mora: čak 36 obitelji iz BiH sve rasprodale da se dokopaju Obećane zemlje, a sve im je propalo!
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments