Tuga u Hercegovini: Škodom podletjeli pod cisternu, mladić poginuo na mjestu, djevojka podlegla u SKB Mostar

Djevojka je kolima Hitne pomoći Doma zdravlja Jablanica prevezena u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar

Foto: Društvene mreže

Od posljedica prometne nesreće koja se dogodila u 16.20 sati na dijelu magistralnog puta M-17 u Donjoj Jablanici podlegla je i druga osoba, potvrđeno je za portal “Avaza”.

Nakon Eldina Jamakovića (20) iz Jablanice, čija smrt je konstatirana neposredno nakon nesreće u Domu Zdravlja Jablanica, preminula je i 18-ogodišnja djevojka.

Nesretna djevojka je bila suputnica već ranije preminulog 20-godišnjaka koji je upravljao automobilom Škoda Octavia, a koji je pod još nerazjašnjenim okolnostima podletio pod teretno motorno vozilo Mercedes za čijim volanom je bio S. M. (45) iz Srebrenika.

Djevojka je kolima Hitne pomoći Doma zdravlja Jablanica prevezena u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar, gdje se pokušala ukazati pomoć, ali djevojka nažalost nije preživjela uprkos naporima liječnika.

SOURCEBild.ba
Previous articleSlaven Zeljko, nositelj liste HNS-a za Skupštinu HNŽ-a: “Odlučnost i opredijeljenost za stvaranje promjena za budućnost – naš je program!”
Next articleMilanović: “Hrvatska vojska je oslobodila BiH, onu u kojoj danas Hrvatima na lopovski način oduzimaju prava”
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments