Tuzlanka monsturozno ubila sestru, izrečena joj je presuda

Tako je kod oštećene došlo do gušenja uslijed zatvaranja disajnih puteva i dotoka krvi i kisika u mozak, što je izazvalo njenu smrt.

Foto: Fena

Županijski sud Tuzla je po optužnici Županijskog tužiteljstva Tuzlanske županije donio i objavio prvostupanjsku i nepravomoćnu presudu za Jasnu Mrkonjić (53) iz Tuzle zbog kaznenog djela ubojstva počinjenog na okrutan način i izrekao joj kaznu zatvora u trajanju od 20 godina.

Mrkonjić je optužena da je u srpnju 2021. godine u tuzlanskom prigradskom naselju Dobrnja došla do kuće u kojoj živi njena sestra jer ju je prethodno nazvao sestrić i javio da je žena jako uznemirena i da se ne osjeća dobro, i nakon što je članovima obitelji rekla da je ona tu i da će je spasiti, da nije potrebna hitna pomoć i da izađu iz kuće, sestri je sjela na trbuh, rukama zatvarala usta i pritiskala vrat.

Tako je kod oštećene došlo do gušenja uslijed zatvaranja disajnih puteva i dotoka krvi i kisika u mozak, što je izazvalo njenu smrt.

Optuženoj je Županijski sud Tuzla na prijedlog postupajućeg tužitelja produžio mjere pritvora u trajanju od devet mjeseci, priopćeno je iz Županijskog tužiteljstva Tuzlanske županije.

SOURCEFENA
Previous articleNova talijanska premijerka ima zanimljivu prošlost. Evo što je govorila o Titu, Istri i Dalmaciji
Next articleHoror u Rusiji: Napadač u školi ubio najmanje 13 ljudi, većinom maloljetnika, zatim je počinio suicid…
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments