U voćnjaku pronađena brutalno ubijena 8-mjesečna beba, a u blizini njeni roditelji i stric, policija istražuje slučaj

Obitelj je prijavljena kao nestala u ponedjeljak, kada su oteti uz prijetnju oružjem

Ilustracija - arihva

Istražitelji u Kaliforniji rade na utvrđivanju motiva iza ubojstva četveročlane obitelji, uključujući 8-mjesečnu bebu, jer su tijela pronađena u srijedu u ruralnom području na farmi nakon što ih je ranije ovoga tjedna oteo naoružani čovjek.

Radnik na farmi je prvobitno pronašao tijelo 8-mjesečne Aroohi Dheri u voćnjaku u okrugu Merced u Kaliforniji, u blizini mjesta gdje su pronađeni i njeni roditelji Jasleen Kaur i Jasdeep Singh, priopćile su vlasti.

U njihovoj blizini pronađen je i djetetov stric Amandeep Singh, a radnik je obavijestio vlasti u srijedu oko 17.30 po lokalnom vremenu.

“Cijela obitelj je ubijena, a mi još uvijek ne znamo zašto”, rekao je šerif okruga Merced Vern Warnke na konferenciji za novinare u srijedu nakon što su tijela pronađena.

Obitelj je prijavljena kao nestala u ponedjeljak, kada su oteti uz prijetnju oružjem u gradu Mercedu, koji se nalazi između Modesta i Frensa u središnjoj Kaliforniji.


Policija je privela 48-godišnjeg osumnjičenog, ali protiv njega nije podignuta optužnica. CNN nije naveo ime osumnjičenog jer do srijede navečer nije podignuta optužnica protiv njega.

SOURCEFena
Previous articleDonosimo: Ovo su najveći gubitnici Općih izbora za županijske skupštine u cijeloj Federaciji BiH
Next articleWHO upozorava na sirupe protiv kašlja koji su smrtonosni, ovo se nikako ne smije davati djeci! 
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments