Ubio oca, majku i sestru, pa sebe

Poginuo muškarac
Ilustracija
Poginuo muškarac
Ilustracija

Užasan zločin dogodio se u ponedjeljak u večernjim satima u naselju Janče u općini Ljubljana, gdje je 22-godišnjak hladnim i vatrenim oružjem ubio oca, majku i sestru, a onda presudio sebi, prenose u utorak popodne slovenski mediji, a potvrdila je i policija.

Policija je o tragediji bila obaviještena sinoć oko 21 sat, a po dosadašnjem uvidu 22-godišnjak je hladnim i vatrenim oružjem teško ranio tri osobe koje su umrle na mjestu događaja, a kasnije se i sam ubio.

Kako je novinarima izjavio Valter Zrinski iz policijske uprave Ljubljana, policiju je najprije nazvala 26-godišnja sestra kasnijeg počinitelja zločina i upozorila na nasilno ponašanje 22-godišnjeg brata, nakon čega je tamo poslana specijalna policijska postrojba. Potom je policiju nazvao i sam počinitelj, te kazao da je ubio članove svoje obitelji, osim sestre još i 56-ogodišnju majku, te oca, 60-godišnjaka. Pri tome je koristio hladno oružje, te vatreno, koje je legalno posjedovao otac.
Istraga o nezapamćenom zločinu se nastavlja, a po do sada poznatim podacima ubojica nikad do sada nije bio podvrgnut kaznenom postupku.

Njegovi sumještani su u šoku i kažu da nije poznato da se do sada nasilno ponašao.

Policija je utvrdila da su sestra, majka i otac bili teško ranjeni hladnim i vatrenim oružjem, od čega su ubrzo umrli, a na mjestu zločina nađeno je i mrtvo tijelo počinitelja koji je po svemu sudeći, nakon što je shvatio što je počinio, izvršio samoubojstvo.


Hina

Previous articleTrumpov stožer podnio novu tužbu
Next articleGoran Bogdan nominiran za najboljeg europskog filmskog glumca