Uhićen je i drugi vozač iz stravične prometne nesreće u Bijeljini u kojoj je poginuo dječak

Kako je priopćeno iz Policije uprave Bijeljina u utorak oko 20:45 sati policija je zaprimila prijavu da je u Bijeljini u ulici Kulina Bana došlo do prometne nesreće.

Pero Despotović (67) iz Bijeljine uhićen je sinoć nakon druge prometne nesreće u kojoj je u utorak navečer poginuo četrnaestogodišnjak, a povrijeđeni njegovi roditelji, dok je policija danas uhitila i Dalibora Spasojevića za kojim je tragala, a za kojeg se sumnja da je sudionik prve nesreće u kojoj je udaren dječak.

Tragedija se dogodila oko 20:45 sati u ulici Kulina Bana u Bijeljini,  a oba vozača koja su u roku od nekoliko minuta sudjelovala u nesreći kobnoj za maloljetnika, pobjegli su s mjesta nesreće, pišu Nezavisne.

Despotović, kojeg sumnjiče da je golfom naišao drugi je predan je Okružnom javnom tužiteljstvu Bijeljina na dalje postupanje, a drugi uhićeni koji je vozio Audi je na kriminalističkoj obradi.

Naime, kako “Nezavisne” saznaju tragedija se dogodila u blizini kuće nastradalog djeteta kada ga je prvo udario jedan automobil  čiji vozač je pobjegao, a dok su nesretni roditelji pokušavali da mu pomognu naletjelo je drugo vozilo koje je pregazilo dječaka te povrijedilo njegove roditelje.

Kako je potvrđeno Nezavisnim, majka Alija B. je zadobila prelom ruke, a ocu Edinu H. su povrijeđene noge u naletu drugog vozila koje ih je pokosilo te su zadobili teške prelome dok su pokušali pomoći svom djetetu.

“Nesreća se dogodila doslovno preko puta njihove kuće, na dijelu gdje vozila mogu razviti veliku brzinu. Istraga će pokazati što se točno dogodilo, možda roditelji nisu bili stigli da povrijeđenog sklone kada je ovaj drugi automobil naletio. I prvo i drugo vozilo su nastavili dalje, a vozači nisu stali pomoći “, rekao je izvor “Nezavisnih”.


Kako je priopćeno iz Policije uprave Bijeljina u utorak oko 20:45 sati policija je zaprimila prijavu da je u Bijeljini u ulici Kulina Bana došlo do prometne nesreće.

Izlaskom na lice mjesta policijski službenici došli su do saznanja da je došlo do dvije prometne nesreće u spomenutoj ulici u razmaku od par minuta.

U prvoj prometnoj nesreći  sudjelovalo je dijete (2007) koje je bilo u svojstvu pješaka koji je smrtno stradao  i  NN vozilo i vozač, koji se udaljio s lica mjesta.

Navode da je drugoj prometnoj nesreći NN vozilo ostvaruje kontakt s povrijeđenim djetetom i njegovim roditeljima koji su mu na kolovozu ukazivali pomoć i udaljava se s mjesta mjesta.

“Otac djeteta E.H. zadobio je teške tjelesne ozljede kao i majka A.B. , koji su nakon ukazane liječničke pomoći pušteni na kućno liječenje”, naveli su iz policije.

Dodaju je  oko 23 sata od strane policijskih službenika Policijske uprave  Bijeljina  uhićen P.D. zbog osnovane sumnje da je  najvjerojatnije sudjelovao u drugoj  prometnoj nesreći.

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina pod nadzorom Okružnog javnog tužiteljstva Bijeljina intenzivno rade na rasvjetljavanju i  dokumentiranju navedenih prometnih nesreća.

SOURCEBild.ba
Previous articleU stravičnoj nesreći u Sloveniji poginuo radnik iz BiH
Next articleHrvatski vaterpolist nije bio pod utjecajem droge i alkohola, nagađa se o drugom uzroku
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments