Umro muškarac kojeg je sin jučer zapalio u Sarajevu

Njegov sin J.E. (1987. godište) je uhićen sinoć nekoliko sati nakon incidenta s obzirom na to da je pobjegao s mjesta nesreće.

Ilustracija: Arhiva

Muškarac kojeg je sin jučer zapalio u sarajevskom naselju Buća Potok preminuo je danas u bolnici uslijed ozljeda.

Njegov sin J.E. (1987. godište) je uhićen sinoć nekoliko sati nakon incidenta s obzirom na to da je pobjegao s mjesta nesreće.

Otac, koji je zadobio opekotine na više od 70 posto tijela odvezen je na odjel plastične kirurgije KCUS-a gdje su mu se liječnici borili za život, međutim s malim šansama da preživi. Nažalost je preminuo.

Počinitelj je osoba koja je odranije poznata policiji, a nakon uhićenja odvedena je u službene prostorije Uprave policije MUP-a ŽS.

Policija istražuje okolnosti slučaja, nakon čega će uhićenog predati u nadležnom tužiteljstvu koje bi u roku od 24 sati od predaje trebalo odlučiti o zatraživanju pritvora.


 

 

SOURCEBild.ba
Previous articleEcija Ojdanić istrčala Zagrebački maraton, ponosna je zbog petog mjesta u kategoriji u kojoj je bila najstarija
Next articleSvjedokinja o sudaru Porschea i cisterne: Isuse, nisu normalni. Prolazilo nas je njih 5-6, jurili su 200 na sat
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments