Ušao u crkvu i ubio dvoje vjernika, jedna osoba ranjena

Dojava o pucnjavi u episkopalnoj crkvi Svetog Stjepana u Birminghamu stigla je u 18.22 sati po lokalnom vremenu.

Screenshot

Naoružani muškarac, koji je u četvrtak pucao po vjernicima na manjem okupljanju, uhićen je i u pritvoru. Dojava o pucnjavi stigla je u 18.22 sati po lokalnom vremenu.

Dvoje ljudi je poginulo, a jedan je ranjen u pucnjavi u crkvi u Alabami, piše Fox News. Naoružani muškarac, koji je u četvrtak pucao po vjernicima na manjem okupljanju, uhićen je i u pritvoru.

Dojava o pucnjavi u episkopalnoj crkvi Svetog Stjepana u Birminghamu stigla je u 18.22 sati po lokalnom vremenu.

Napadač, za kojeg policija vjeruje da je djelovao sam, ušao je u crkvu među okupljene i počeo pucati. Jedan osoba je poginula na licu mjesta, a dvoje ranjeno. Kasnije je jedan ranjeni preminuo u bolnici, obavijestila je policija.

“Osumnjičeni uključen u ovaj događaj je u pritvoru”, rekao je kapetan Shane Ware iz policijske uprave Vestavia Hills na mjestu događaja.


“Saznavši o šokantnom i tragičnom gubitku života u biskupskoj crkvi sv. Stjepana u Vestaviji, želimo se moliti za obitelj žrtve, ozlijeđene i cijelu crkvenu zajednicu. Drago mi je čuti da je napadač u pritvoru. To se nikada ne bi smjelo dogoditi, u crkvi, u trgovini, u gradu ili bilo gdje”, rekao je guverner Alabame Kay Ivey u priopćenju nakon pucnjave.

Pucnjavu je komentirala i svjedokinja, svećenica Kelley Hudlow. “Molimo se za sve uključene, i one u pucnjavi i u našoj zajednici. Molimo se i nadamo da ćemo uskoro dobiti više informacija”, istaknula je.

SOURCEBild.ba
Previous articlePoznati ugostitelj s 1,5 promila vozio u suprotnom smjeru kroz Sveti Rok, jedva se okrenuo, a zatim ga je zaustavila policija…
Next articleUh, nezgodno. Par se taman prepustio nježnostima, prekinulo ih je jako neugodno iznenađenje…
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments