Velika zapljena u Mostaru: Kod Čapljinca pronađeno 37 kilograma droge

Kako je naveo FUP, u sklopu navedenih aktivnosti, a po Naredbi Općinskog suda u Mostaru, izvršen je pretres pokretne i nepokretne imovine koju koristi osumnjičeni...

Foto: FUP

Policijski službenici Federalne uprave policije su pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije 22. rujna, poduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, lišili slobode A.K. (1987.) iz Čapljine, nastanjen u Mostaru, koje se sumnjiči za izvršenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“.

Kako je naveo FUP, u sklopu navedenih aktivnosti, a po Naredbi Općinskog suda u Mostaru, izvršen je pretres pokretne i nepokretne imovine koju koristi osumnjičeni kojom prilikom je ”pronađeno 37 kilograma suhe zeljaste materije koja svojim izgledom asocira opojnu drogu (Cannabis Sativa L), kao i drugi predmeti koji potiču ili se dovode u vezu s krivičnim djelom”.

”Navedena osoba se sumnjiči da je određeni vremenski period opojnu drogu nabavljalo na ilegalnom tržištu, te je dalje distribuiralo s ciljem stjecanja protupravne imovinske koristi”, naveo je FUP.

SOURCEBild.ba
Previous articleSad smo sve čuli. Komšić poručio Schmidtu da ode među obične ljude, a izbor Milanovića uspoređivao s Kaligulom i magarcem
Next articleSrpski komentator grmio od sreće nakon gola Danske, a onda ga je Majer ušutkao. Pogledajte snimku
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments