Vojnik Oružanih snaga BiH pao s više od 5 kilograma marihuane

Policija je uz suglasnost tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva Istočno Sarajevo, a na osnovi naredbe Osnovnog suda u Sokocu, izvršila pretres automobila.

Ilustracija: Arhiva

Nemanja Tripković (28) iz Foče uhićen je nakon što je policija na Palama kod njega pronašla 5,25 kilograma marihuane.

Kako doznaju Nezavisne.com, on je pripadnik Oružanih snaga BiH, a policija je uhitila i Slobodana Samardžiju iz Sokoca za kojeg se sumnja da mu je prodao drogu, a koji je otprije poznat po kaznenim djelima.

Kako je priopćeno iz PU Istočno Sarajevo, jučer su u mjestu Ljubogošta kontrolom automobila Fiat kojim je upravljao N.T. pronašli drogu.

Policija je uz suglasnost tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva Istočno Sarajevo, a na osnovi naredbe Osnovnog suda u Sokocu, izvršila pretres automobila.

Tom prilikom kod njega su pronašli i oduzeli pet paketa omotanih providnom folijom s marihuanom, ukupne mase 5,25 kilograma, javili su u PU Istočno Sarajevo.


S.S. iz Sokoca se dovodi u vezu s navedenim kaznenim djelom kao osoba koje je prodala spomenutu opojnu drugu.

“N.T. i S.S. su lišeni slobode i nakon dokumentiranja predmeta protiv istih će nadležnom tužiteljstvu biti podnesen izvještaj o počinjenom kaznenom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga”, navodi se u priopćenju.

SOURCEBild.ba
Previous articleBakir spiskao 20 minimalnih mirovina za 85 minuta: Malo sokići, malo smokiji….
Next articleTragedija na zapadu BiH: Mlada majka (23) troje djece srušila se dok je slagala rublje i preminula
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments