Završena obdukcija tijela ubijene starice iz Hercegovine: Sin je prvo zaklao pa onda izudarao čekićem

Obdukcijski nalaz je pokazao da je nesretna starica najprije zaklana, a kada je pala, poslije smrti je zadobila još nekoliko snažnih udaraca tupim predmetom, čekićem.

Ilustracija: Pixabay

Gospava Vojčić (83) iz nevesinjskog sela Žiljevo, čije je beživotno tijelo u obiteljskoj kući u ovom selu pronašla policija, zaklana je, a onda izudarana tupim predmetom, potvrđeno je u trebinjskoj prosekturi, gdje je završena obdukcija njenog beživotnog tijela.

Obdukcijski nalaz je pokazao da je nesretna starica najprije zaklana, a kada je pala, poslije smrti je zadobila još nekoliko snažnih udaraca tupim predmetom, čekićem, od koga su u prosekturi otkrivena tri udarca, prenose Nezavisne.

Za ubojstvo se za sada sumnjiči njen sin J.V. (53) koji je lišen slobode i koji će danas biti doveden u Okružno javno tužiteljstvo u Trebinju radi saslušanja, ali se izvještaj sa saslušanja očekuje najvjerojatnije tek sutra.

Policijska uprava Trebinje priopćila je danas da su pripadnici Policijske stanice Nevesinje uhitili J.V. zbog sumnje da je počinio kazneno djelo nasilje u obitelji ili obiteljskoj zajednici.

SOURCEBild.ba
Previous articleNa današnji dan Zagreb je oslobođen vojske NDH kada je u njega ušla partizanska vojska
Next articleObjavljena vremenska prognoza: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u idućim danima
Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments