Zvjerski zločini u Srbiji: Odrezali muškarcu uši, nos, ruke i noge…

Zvjerski zločini u Srbiji: Odrezali muškarcu uši, nos, ruke i noge…

Za smrt Ljepoje osumnjičen je Velja Nevolja, a nakon što su Ljepoju iskasapili, odrezali su mu i glavu, raskomadali ga i njegovo tijelo spremili u torbe i vreće.

Milan Ljepoja, nekadašnji vođa bande Pink Panter i mozak jedne od njihovih najvećih pljački, one draguljarnice u Dubaiju, jedna je od žrtava krvoločnog ubojice Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja i njegove desne ruke Marka Miljkovića Mare. Ljepoja je zvjerski mučen i ubijen u zloglasnoj kući strave u Ritopeku, u kojoj je Belivuk navodno iskasapio još ljudi.

Ljepoja je, kako piše današnji Kurir, u kući mučen 24 sata, a na kraju su ga raskomadali i njegovo su tijelo u više navrata iznosili u vrećama i odvezli ga negdje Opel Astrom. Izvor Kurira navodi da su Belivuk i Miljković namamili Ljepoju da dođe iz Niša i nađe se s još jednim osumnjičenim, Dejanom Tešićem, pišu 24sata.hr.

On je navodno Ljepoju dovezao u Pasatu do kuće u Ritopeku gdje je 24 sata trajala tortura i iživljavanje. Odrezali su mu uši i nos, a zatim nastavili rezanjem ruku, nogu, iskopali su mu oči, a na kraju su mu odrezali glavu.

Ljepoja je osim što je bivši vođa Pink Pantera, navodno bio blizak škaljarskom klanu s kojim je namjeravao preuzeti niško podzemlje, što je i bio razlog radi kojeg je bio meta Veljka Belivuka. Dan kasnije, Belivuk i Miljković su napustili kuću u Ritopeku, a kamere blizu kuće snimile su da su se istog dana opet vratili na mjesto zločina.

– Kamere su snimile njihove dolaske Opel Astrom. Odlazili su i vraćali se u razmacima od pet do deset minuta noseći u rukama vreće i torbe. To su napravili čak 18 puta. Pretpostavlja se da su djelove tijela pakirali u torbe i vreće i odvezli Astrom, koja je poslana na vještačenje – kaže izvor.

U dokumentima tužiteljstva stoij da su u kući zapalili Ljepojinu odjeću, te djelove tijela pokušali otopiti u kiselini, a raznim kemikalijama su čistli kuću od krvi, kako bi uništili tragove.

Bild.ba