Domovinski pokret: Imaju 16 mandata, neki su sretni, neki nervozni: “HDZ će pasti”

Domovinski pokret rezultate izbora dočekuje u hotelu International u Zagrebu. Zbog epidemije koronavirusa mediji će biti smješteni u posebnu dvoranu, odvojenu od dvorane za uzvanike.

Prve izlazne ankete: 

Anketa je napravljena na 21575 ispitanika u svih 10 izbornih jedinica. Napravio ju je Ipsos.

HDZ 61

Restart 44

Domovinski pokret 16

Most 8

Možemo! 8

Pametno/Fokus/SSiP 3

Vesna Vučemilović, sestra Miroslava Škore rekla je kako su izuzetno zadovoljni ovim rezultatima.

“Domovinski pokret je stranka koja je u veljači imala osnivačku skupštinu. Mislim da smo u kampanji bili jasni s kime ne bi pregovarali, predsjednik stranke prošli tjedan je vrlo jasno, onako figurativno rekao koji su naši preliminarni uvjeti za moguće pregovore, ali o tome ćemo sutra kad vidimo koji su službeni rezultati”, rekla je Vesna Vučemilović za Novu TV.

U stožeru Domovinskog pokreta su zadovoljni, ali ne slave. Željko Pervan poručio je kako će konačni rezultati biti puno bolji, ali izgleda nervozno. Sjeo je u kafić i puši cigaretu jednu za drugom. Drele je, pak, poručio kako se večeras očekuje fešta u stožeru.

To su izlazne ankete. Siguran sam da će rezultat biti bolji, HDZ i Most će padati. Mi smo dokazali da ljudi prepoznaju naš rad i hvala svima koji su nas izabrali”, kazao je Hrvoje Zekanović.

“Iznenadio me rezultat HDZ-a, ali to su izlazne ankete. Taj rezultat će biti dosta lošiji”, kazao je. “Kad bi ovako ostalo, onda je HDZ otišao lijevo. HDZ je uzeo veliki kolač u lijevom dijelu političkog spektra”, kazao je.

“Suverenisti su za zajedništvo i to je čvrsto, jako čvrsto. Ja garantiram za sve ljude na listama da neće biti nikakvih skakanja k HDZ-u. Idemo čekati konačne rezultate”, zaključio je.Komentari

Next Post

Tomislav Ćorić komentirao je izlazne ankete

Ned srp 5 , 2020
Prema rezultatima izlaznih anketa, HDZ osvaja 61 mandat, jednako kao i prije 4 godine.  Tomislav Ćorić komentirao je izlazne ankete: “Zadovoljni smo rezultatima. Zahvaljujem se svima koji su nam dali povjerenje. Izlazne ankete zovu na optimizam HDZ-a, no čekat ćemo rezultate i vidjet ćemo u kojem smjeru će to ići”.  […]